Предлагам ПГ на БСП да напусне парламента, обяви лидерът на БСП

...
Предлагам ПГ на БСП да напусне парламента, обяви лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова предложи ПГ на БСП да напусне Народното събрание

Предлагам ПГ на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание, обяви лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на Националния съвет на партията. Предложението й следва да бъде разисквано, съобщи БГНЕС.

Тя слага и условия към ръководещите като избор на нов състав на Централната изборна комисия, анулация на всички решения, признати на среднощното парламентарно съвещание с измененията в Изборния кодекс; връщане на преференцията; машинното гласоподаване и правата на жителите за касационна тъжба, посочи БНР. Нинова съобщи пред делегатите на Националния съвет, че социалистите не са в изолираност.

Българска социалистическа партия разисква на пленум съдружната си политика преди изборите за Европарламент. През седмицата партия АБВ разгласи, че предлага на Българска социалистическа партия подготовка на необятна лява коалиция. 

Лидерът на партията на европейските социалисти Сергей Станишев е на мнение, че би трябвало да се подхожда деликатно към сходни оферти: " Те отделиха гласове от Българска социалистическа партия, демотивираха доста хора и три месеца по-късно влезнаха в ръководство с ГЕРБ, правете си изводите ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР